Davorin Bole: DRAGIJILA

Davorin Bole: DRAGIJILA
I.
Kedar blisk za bliskom iz černih oblakov šviga in temno podnebje z žarečimi plameni čarobno opasuje; kedar grom za gromom nebeški strop stresa in hudournik udriha, kakor bi se bile vse nebeške vezi pretergale in se nebeško oblo vderlo na zemljo: lahko da se tedaj marsikdo spomni besedi: nebeške moči bodo onemogle in svetovi se bodejo zgrudili v prah. Ali pa kedar lemež škriplje in škarniki kerljuzgajo, da se ves oder stresa in uborna koča maja, kakor bi na klinih visela: takrat marsikdo premišljuje, ni li naše življenje vedno boj, smert pa zmaga. Pa za hudimi pridejo lepe ure, da se serce smehlja in raduje nad prelepo naravo.

Preberi več

Gremo v gardaland!

Vabljeni na aktiven izlet v zabaviščni park Gardaland (Italija). Tja se bomo odpravili v soboto 10. septembra 2022. Odhod bo ob 4.30 uri iz Koč (avtobusna postaja). V primeru prijav iz Postojne bo avtobus pobiral potnike po poti do Postojne ter v Postojni na parkirišču pri pokopališču. Vračali se bomo v poznih večernih urah.

Prispevek za kritje stroškov izleta (avtobusni prevoz in vstopnica) bo 60 EUR/osebo (v primeru vsaj 50 prijav - velik avtobus). 

Hrana in pijača bo iz lastne popotne torbe (poskrbite sami).

Obvezne prijave in informacije: Mitja 031 557 764 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijave bomo zbirali do 1. septembra 2022. 

Vabljeni na sproščen in zabaven izlet.

 


Copyright ©KŠD Koče 2014. 

Vse pravice pridržane.