Prošnja za donacijo za nakup DEFIBRILATORJA Z MONITORJEM ter zunanje omarice.

Do sedaj smo zbrali ...

fundraising thermometer

Update Thermometer

Kulturno športno društvo Koče
Koče 43
6258 Prestranek

Prošnja za donacijo za nakup DEFIBRILATORJA Z MONITORJEM ter zunanje omarice.

Spoštovani.
Kulturno športno društvo Koče (KŠD Koče) se na vas obrača s prošnjo za donacijo z namenom nakupa defibrilatorja z monitorjem in zunanje ogrevane omarice. Defibrilator bo postavljen v Kočah na hišico ob košarkarsko-nogometnem igrišču v središču vasi.

 

Kaj je defibrilator?
Avtomatski zunanji defibrilator ali AED je prenosna elektronska naprava, ki samodejno zazna motnjo srčnega ritma. Njegova uporaba je zelo preprosta, sajje namenjen tako medicinskemu osebju kot laikom. Defibrilacija pomeni dovajanje električnega toka srčni mišici skozi prsno steno z namenom, da prekinemo srčni zastoj. AED lahko varno uporablja vsak, ki je bil o uporabi poučen. Ker aparat AED pomaga skozi celoten proces oživljanja z glasovnimi, vizualnimi in besedilnimi sporoči, ni bojazni, da bi laik škodoval osebi s srčnim zastojem.

 

V KŠD Koče si želimo kupiti:

Veseli bomo vsakršne donacije, ki bo pripomogla k temu, da bomo lahko čim prej zbrali sredstva za nakup opreme, ki rešuje življenja. S tem boste postali del našega obsežnega projekta, v primeru večjih donacij pa lahko na željo donatorjev objavimo vaše ime ali ime podjetja ob mesto namestitve defibrilatorja.

 

Vaše donacije lahko nakažete na:
Kulturno športno društvo Koče
Koče 43
6258 Prestranek

IBAN SI56 61000-0009518860 Delavska hranilnica d.d.
Namen: Donacija za AED
sklic SI 00 1122020

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 480 411 (Martin), elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali spletni strani www.koce.si.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za donacijo, ki bo reševala življenja. 

AED_prosnja za donacijo.pdf


Copyright ©KŠD Koče 2014. 

Vse pravice pridržane.